Leesrapporten

Leesrapporten

Heb je je manuscript afgerond, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Nog niet zeker genoeg om de volgende stap te zetten? Of misschien heb je het idee dat er iets niet klopt, maar kun je er je vinger niet precies op leggen? Wil je de mening van de uitgever/redacteur van Zilverspoor weten?

Bestel dan een leesrapport.

De redacteur/uitgever leest het gehele manuscript en geeft de zwakke plekken aan. Met de opmerkingen, tips en tricks die daaruit voortvloeien, heb jij straks de sleutel in handen om jouw manuscript beter te maken en een niveau hoger te tillen. (Let op: dit is geen redactie.)

Het rapport zal minimaal vijf A4-tjes bevatten met punten waar jij mee aan de slag kunt. Er zal gelet worden op o.a. verhaalstijl, vertelling, spanningsboog, plot, karakters enz.

Wellicht heb je zelf ook vragen over dingen waar je niet zeker over bent of waarvan je wilt dat er extra op gelet gaat worden. Je mag maximaal zes vragen stellen.

Maak een afspraak voor jouw leesrapport door een mailtje te sturen naar cocky@zilverspoor.com. Schrijf in het onderwerp van de mail: leesrapportaanvraag. Graag het manuscript en de vragen meesturen. Cocky neemt dan contact met je op om het leesrapport in te plannen.

7.95 euro

Per 1000 woorden (Inclusief btw)

Snelscan

Ben je nog bezig met je manuscript, maar wil je weten of je op de goede weg bent? Of misschien is je manuscript al klaar, maar wil je weten of het begin goed staat, zodat je de stap kunt zetten om het op te sturen naar de uitgeverij? Of misschien is er een passage/scène in je manuscript waarvan je aanvoelt dat er iets niet klopt, maar wat?

Kies dan voor een snelscan.

Stuur maximaal 3000 woorden op die je wilt laten scannen. Het rapport met verbeterpunten, of misschien wel complimenten, zal een A4 behelzen. De tekst zelf wordt geredigeerd, zodat je aan de hand daarvan je verdere manuscript kunt verbeteren.

Maak een afspraak voor een snelscan door een mailtje te sturen naar cocky@zilverspoor.com. Schrijf in het onderwerp van de mail: snelscanafspraak. Graag het document met 3000 woorden meesturen. Cocky neemt dan contact met je op om de snelscan in te plannen.

75 euro

Inclusief btw

Online adviesgesprek

Heb je na het leesrapport nog vragen, of misschien ben je met de punten aan de slag gegaan en wil je weten of je dat goed hebt gedaan? Boek dan een online adviesgesprek in.

Dit gaat via skype en is per uur te boeken.

Maak een afspraak voor een online adviesgesprek door een mailtje te sturen naar cocky@zilverspoor.com. Schrijf in het onderwerp van de mail: adviesgesprekafspraak. Graag in de mail vermelden om welk manuscript het gaat. Cocky neemt dan contact met je op om het online adviesgesprek in te plannen.

75 euro

Inclusief btw